Trainer & Coach

Ik begeleid kinderen, jongeren én volwassenen in assertiviteit, effectieve communicatie en persoonlijk leiderschap. Mijn specialisatie ligt bij omgaan met pesten en faalangst.

Assertief zijn wil zeggen dat je goed voor jezelf en je eigen grenzen zorgt en deze grenzen, met behoud van relatie, aan kan geven aan anderen. In mijn ogen is assertiviteit dé weg naar meer begrip en compassie en meer respect voor jezelf en elkaar. Wanneer je aan jezelf werkt heeft dit een positieve invloed op al je relaties, zowel privé als in je werk.

Mijn ervaring als trainingsacteur zet ik regelmatig in binnen mijn trainingen. Cursisten kunnen praktijksituaties oefenen en krijgen van mij heldere feedback wat het effect is van bepaald gedrag en tips hoe het beter kan.

Heb jij te maken met grensoverschrijdend gedrag in relaties of in een groep (school, werk of privé) en heb jij of een dierbare advies en hulp nodig, dan kan ik je helpen.

Voor meer informatie over mijn activiteiten als trainer, coach en workshopleider neem contact op via bonnie@hartenacademie.nl.