Actrice en theatermaker

Acteren en theatermaken is een van de leukste dingen die er zijn. Het maakt me gelukkig.
Voor een kijkje in mijn theater C.V. klik op deze link: cv-theater-2017-docx.

Op mijn YouTube kanaal kan je verschillende filmpjes vinden wat ik op theater en filmgebied heb gedaan. Hieronder een aantal ervan.

Samen met Manon Wittebol heb ik in 2004 theatergroep Het Beest opgericht. Van oorsprong een theatergroep gericht op het volwassen publiek, maar in 2006 zijn we overgestapt op jeugdtheater. Drie jeugdvoorstellingen zijn door ons ontwikkeld voor de zoomeravonden in Artis en geschikt voor kinderen (4+) én volwassenen.

Vlinder en Larf – geïnspireerd op het thema Vlinders
Bloemen in Parijs – geïnspireerd op het thema Bloemen
Doe even normaal! – geïnspireerd op het thema Zo mens, zo dier

Wij zijn inmiddels gestopt met theatermaken, maar de voorstelling Vlinder en Larf spelen wij nog met veel plezier en is te boeken als schoolvoorstelling (groep 1 t/m 4). Leuk om de lente in te luiden!
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TIP voor als je theater wilt maken met of voor kinderen:
Associatie is een heerlijk middel om de creativiteit en fantasie te stimuleren. Onze voorstellingen kwamen tot stand door associatie en we verbaasden ons steeds weer hoe we van het ene onderwerp in het andere rolden. Het thema Bloemen heeft ons onder andere gebracht op de liefde. Wij hebben ons daarnaast verbaasd over de grote rol die bloemen spelen in ons leven in de vorm van geuren, kleuren, namen, teksten en symboliek. Het thema Vlinders bracht ons onder andere op transformatie, schoonheid, haast en de cyclus van leven en dood. Het thema Zo mens zo dier bracht ons o.a. op …voetbal. Tja..